Pink love
Reviews | Review toevoegen

Bruidsboeket Pink love + gratis corsage bruidegom

€ 97,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit zijde bruidsboeket is door ons samengesteld en vervaardigd uit een diversiteit van zijde bloemen, blad en decoratie. U krijgt exact het boeket zoals getoond op de foto. Ieder boeket is uniek en er is er slechts 1 op voorraad.

LET OP: Dit boeket is niet gemaakt van echte bloemen maar van een verzameling van kunstmaterialen die de realiteit van het nagemaakte product zo natuurgetrouw mogelijk tracht weer te geven. Daarvoor kunnen sommige bloemen of blad zijn gemaakt van een ander type materiaal als zijde om zo de echtheid te benaderen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Over Bruidswerkspecialist

Bruidswerkspecialist heeft ook een winkellocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij ontvangen jaarlijks honderden klanten uit Nederland en Belgie. O.a. bekend van het RTL 4 televisieprogramma '' Ja, wij willen'' in 2014 en ook najaar 2015
    
 

Copyright ©

Alle afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Bruidswerkspecialist. De afbeeldingen zijn auteurechtelijk beschermd en mogen op geen enkele wijze voor commerciele doeleinden worden gebruikt. Dupliceren van afbeeldingen/tekst of het onrechtmatig gebruikmaken van de handelsnaam is niet toegestaan.

Bruidswerkspecialist B.V.

Bruidsboeket-Online is onderdeel van Bruidswerkspecialist B.V. Wij zijn de bekendste bruidswerk bloemist van Nederland en bekend van o.a. RTL4. Ons doel is om u het bruidsboeket gemakkelijk online te laten bestellen aan de hand van onze voorbeelden. Heeft u uitgebreidere wensen, dan bent u welkom in onze unieke ontvangstruimte van de winkel.

Contactgegevens

Bruidswerkspecialist 
Albert van het Hartweg 59
2913 LE Nieuwerk aan den IJssel
Tel: 088-1347250
info@bruidswerkspecialist.nl
KVK 29019596  

www.bruidswerkspecialist.nl
(voor bestellen in de winkel)

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.